North Dakota præmieret

November 15, 2016

I fredags (11/11) var jeg på bogmessen, hvor North Dakota - dér starter vi forfra blev præmieret af Statens Kunstfond, og jeg holdt en lille tale og læste meget kort op fra bogen. Fra Statens Kunstfonds litteraturudvalg var Kamila Slocinska og Tomas Lagermand Lundme til stede.

Det er en kæmpe ting for mig, betyder meget for min tro på mig som forfatter, at blive præmieret som en af de fire bedste udgivelser fra første halvår 2016.

Her er hvad de skrev om North Dakota - dér starter vi forfra, du kan læse mere under omtale:

Jesper Nicolaj Christiansen: ”NORTH DAKOTA, dér starter vi forfra”, Høst, 2016

 

"Romanen er en brutal historie om en følsom ung mands forvandling til voldspsykopat og er skrevet for drenge før eller i puberteten, men kan også læses med stort udbytte af voksne. Bogens univers er hårdt, og en stor del af dens personer er på forskellige måder voldelige. Men samtidig er forfatteren hele tiden loyal over for sin plagede og grundlæggende ulykkelige hovedperson, hvis frustrationer, trængsler og længsler man som læser let lever sig ind i."

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags