Man må bløde for sin kunst

February 10, 2017

Jeg skal holde et foredrag på Horsens Bibliotek d. 7 marts kl 10, primært om min roman: "North Dakota - dér starter vi forfra," og i den forbindelse ville de høre om jeg ville lave en lille præsentationsvideo.

Jeg hader præsentationsvideoer. Forfattere der sidder på en stol med en mørk baggrund og fortæller om dem selv og deres værker. Så min første tanke var: "Nej!" Men så tænkte jeg over det, hvis man forholdsvist simpelt kunne lave noget anderledes, så ok.

Jeg kontaktede min Oscarnominerede instruktørven, Christian E. Christiansen, om han havde lyst til at hjælpe. Og det havde han. Præsentationsfilmen kan snart ses på Horsens Biblioteks hjemmeside, næ, sikkert Facebookside.

God weekend

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags