Man må bløde for sin kunst


Jeg skal holde et foredrag på Horsens Bibliotek d. 7 marts kl 10, primært om min roman: "North Dakota - dér starter vi forfra," og i den forbindelse ville de høre om jeg ville lave en lille præsentationsvideo.

Jeg hader præsentationsvideoer. Forfattere der sidder på en stol med en mørk baggrund og fortæller om dem selv og deres værker. Så min første tanke var: "Nej!" Men så tænkte jeg over det, hvis man forholdsvist simpelt kunne lave noget anderledes, så ok.

Jeg kontaktede min Oscarnominerede instruktørven, Christian E. Christiansen, om han havde lyst til at hjælpe. Og det havde han. Præsentationsfilmen kan snart ses på Horsens Biblioteks hjemmeside, næ, sikkert Facebookside.

God weekend


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square