Press play


Min gode ven, poeten Niklas Press, optrådte endnu engang, med nyt materiale, på Flisen på Vesterbro, i går aftes.

Det kræver mod at stille sig op, foran vildt fremmede, og læse højt af sin skrivebordsskuffe. Det er kun anden gang jeg er til et sådan arrangement, jeg ville aldrig komme hvis det ikke var fordi Niklas havde brug for en wingman, men blandt de prætentiøse og selvhøjtidelige oplæsere, var der også guldkorn. Poeten Morten Reimar brillerede med nogle usædvanligt godt skrevet digte, med nogle usædvanligt skarpe observationer, og jeg følte et stik at jalousi over at han i en så ung alder, kan se så tydeligt, men samtidig er jeg glad for at han findes og beriger os med sin poesi. Der var en anden gut, en herre med læbestift og ørering, som jeg desværre ikke husker navnet på, men han var også utrolig dygtig. Og en ældre kvinde der bed fra sig.

Jeg har svært ved at være i et offentligt rum, med så mange fremmede, så jeg brugte det meste af min energi på at sørge for alle holdt afstand, så navnene på kunstnerne undslap mig desværre.

Afspil videoen og hør Mr. Press læse op.

#NiklasPress #MortenReimar

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square