Marts kom tidligt i år

February 27, 2017

Mogens Hindsberger har skrevet en ret interessant interviewbog om tro i Østgrønland; hedder: Fra åndetro til gudstro i Østgrønland og omhandler således skiftet fra inuit tro til kristen tro, men mere den nutidige tro, hvis man overhovedet kan snakke om tro nu, og i særdeleshed hvad det vil sige for et samfund at skifte tro. Og i disse tider, hvor mange medier maler skræmmebilleder af troen, er det en specielt interessant bog. Hvad betyder det for en nation at skifte tro? For et folk? Bogen kan varmt anbefales til alle der er interesseret i tro og hvad tro er eller hvad tro betyder.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags