Trans Ronin

March 14, 2017

Sidder pt. og oversætter min Carlsen serie Ronin (1-5) til engelsk, på vegne af forlaget. Heldigvis har jeg min  skriftefader, psykolog og engelskkyndige ven, den profesionelle oversætter Mr. Niklas Press, i baghånden. Han går hele pivtøjet efter for fejl og mangler. Jeg valgte selv at oversætte, grundet pengemangel, men også fordi jeg synes det er skægt at sidde med, og jeg får selv lov til at forme bøgerne på engelsk.

Illustrationerne i den danske udgave er leveret af den legendariske Niels Bach.

Jeg bruger Lone Wolf and Cub som reference, der er mange gode oversættelse af japanske ord, samt gode ordforklaringer. Serien kan i øvrigt varmt anbefales. Både den ene og den anden.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags