Trans Ronin


Sidder pt. og oversætter min Carlsen serie Ronin (1-5) til engelsk, på vegne af forlaget. Heldigvis har jeg min skriftefader, psykolog og engelskkyndige ven, den profesionelle oversætter Mr. Niklas Press, i baghånden. Han går hele pivtøjet efter for fejl og mangler. Jeg valgte selv at oversætte, grundet pengemangel, men også fordi jeg synes det er skægt at sidde med, og jeg får selv lov til at forme bøgerne på engelsk.

Illustrationerne i den danske udgave er leveret af den legendariske Niels Bach.

Jeg bruger Lone Wolf and Cub som reference, der er mange gode oversættelse af japanske ord, samt gode ordforklaringer. Serien kan i øvrigt varmt anbefales. Både den ene og den anden.

#NielsBach #NiklasPress #LoneWolfandCub #Ronin #Sværdet #Carlsen

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Jesper Nicolaj Christiansen / +45 40512466 / Hf. Kongelund 28 2300 København S