Færdig

July 25, 2017

Jeg er lige blevet færdig med min seneste roman og har sendt den til min redaktør. Nu forsøger jeg at bygge mit hus færdigt, inden vinteren kommer (den ene side af huset mangler lige nu). Jeg er ved at grave randfundament - i hånden. Set i bagklogskabens klare lys, havde det nok været smartere at leje en maskine, men nu er jeg næsten færdig. To dages gravearbejde tilbage.

 I August starter jeg på noget julekalender og derefter starter jeg på min nye bog, hvis ikke før. Jeg har historien, jeg skal bare lige finde ud af hvor meget jeg har lyst til at udfordre mig selv. Det bliver noget helt andet end de tre andre, så allerede der udfordrer jeg mig selv.

Mit projekt med at læse en bog om måneden går efter planen. Jeg var i Grækenland i to uger, og der kom jeg lige tilbage ind i kampen igen. (Læste to mere, men dem fik min søn med hjem i tasken, og nu er han i Grækenland igen, med sin mor.)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags