Færdig


Jeg er lige blevet færdig med min seneste roman og har sendt den til min redaktør. Nu forsøger jeg at bygge mit hus færdigt, inden vinteren kommer (den ene side af huset mangler lige nu). Jeg er ved at grave randfundament - i hånden. Set i bagklogskabens klare lys, havde det nok været smartere at leje en maskine, men nu er jeg næsten færdig. To dages gravearbejde tilbage.

I August starter jeg på noget julekalender og derefter starter jeg på min nye bog, hvis ikke før. Jeg har historien, jeg skal bare lige finde ud af hvor meget jeg har lyst til at udfordre mig selv. Det bliver noget helt andet end de tre andre, så allerede der udfordrer jeg mig selv.

Mit projekt med at læse en bog om måneden går efter planen. Jeg var i Grækenland i to uger, og der kom jeg lige tilbage ind i kampen igen. (Læste to mere, men dem fik min søn med hjem i tasken, og nu er han i Grækenland igen, med sin mor.)


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square