Årets 12


Jeg er startet på mine 12 bøger i år. Den første læste jeg færdig i Marokko i januar. Jeg elsker western film, og også western litteratur. Louis L'Amour er selvfølgelig bannerføreren inden western kioskbaskere, men jeg faldt over den her og synes den lød tilpas campy. Det er fra dengang hvor mænd var sådan nogle der skød bøsser og #metoo bare var en ond drøm. Faktisk er der to kvinder i denne bog, og de er begge meget handlekraftige og er med de to mænd ude for at fange hestetyve.

Bogen starter med, at fortælle om Gene LaPlatt, som er en gemen svindler og jeg troede et kort øjeblik at det var en slags The Killer Inside Me i westernudgave, men så skifter bogen hovedkarakter i sjette kapitel, til Lenna Wilton, og høj 20 årig kvinder, der hverken er tyk eller tynd. I kapitel elleve bliver Dorothy Hemphill så hovedperson og de to kvinder får alt det de ønsker i enden.

Det er en lidt rodet fortælling, der ikke rigtig ved hvad det er den gerne vil, og de har nok ikke turde sælge den på, at det var en femme western, og så er forfatteren Charles Ballew blevet forvirret og det bliver man også som læser. Men det leverer det den skal. Heste bliver stjålet, mænd bliver skudt og alt bliver godt til sidst.

Horse Thieves of Rocky River er skrevet af Charles Ballew og udgivet af Brown, Watson Ltd.


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square