Det går for langsomt

October 7, 2018

Jeg er kommet ind i min mindre produktive periode. Her får jeg ikke læst så meget, til gengældt er jeg begyndt at skrive på min bog igen, og det går fremad. Overvejer at rejse væk for at sparke den i gang.

Herhjemme er der hus at bygge, det køkken har stået og gloet ondt på mig i 1,5 år nu, og er stadig ikke færdigt. Har udekøkken men det begynder at blive koldt.

Jeg skriver på gys med min ven Christian, der desværre laver noget tv-serie, så han har ikke så meget tid. Skriver også på noget andet film, som vi lige har fået udviklingsstøtte til. Det ser jeg meget frem til at komme i gang med. Jeg når ikke mine 12 bøger i år. Der er tre måneder tilbage og jeg er langt bagud, men med lidt held når jeg halvdelen.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags