Det går for langsomt


Jeg er kommet ind i min mindre produktive periode. Her får jeg ikke læst så meget, til gengældt er jeg begyndt at skrive på min bog igen, og det går fremad. Overvejer at rejse væk for at sparke den i gang.

Herhjemme er der hus at bygge, det køkken har stået og gloet ondt på mig i 1,5 år nu, og er stadig ikke færdigt. Har udekøkken men det begynder at blive koldt.

Jeg skriver på gys med min ven Christian, der desværre laver noget tv-serie, så han har ikke så meget tid. Skriver også på noget andet film, som vi lige har fået udviklingsstøtte til. Det ser jeg meget frem til at komme i gang med. Jeg når ikke mine 12 bøger i år. Der er tre måneder tilbage og jeg er langt bagud, men med lidt held når jeg halvdelen.


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square