Old school krimi

November 14, 2018

Der er ingen der bliver tortureret og holdt fanget i et bur af en ond mand der hader påfugle og kun dræber med en lægtehammer. Der er ingen fraskilt politibetjent, der ikke kan nå både at fange seriemordere og gå på skoleintra.Det her er den gamle skole. Fra dengang hvor der var spioner med i krimier. Og gift. Og tåge. Dengang hvor en spion var en gentleman og ikke knaldede halvdelen af landet for at bevise han var en mand. Dengang hvor der var okay at var lille og buttet, og stadig være spion.Call for the Dead er sådan en bog. Jeg bryder mig ikke så meget om krimier, men denne mindede om et afsnit af Columbo, bare knap så spændende.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags