Anden sidste

November 16, 2018

 

Det smukke ved Of Mice and Men var, at min datter læste den lige efter mig. Hun blev færdig med den i bussen, på vej hjem fra hesten, og vi sad og snakkede om George og Lennie og deres skæbner. Vi græd sammen over slutningen, lige der, i linje 33. Det er helt klart den bedste bog jeg har læst i år, selvom jeg endnu har en til gode (mindst). Jeg var helt sikker på jeg havde læst Of Mice and Men da jeg var yngre, og selvom min hukommelse er rimelig smadret, så er jeg rimelig sikker på, at jeg aldrig har læst den før. Det bliver ikke den sidste Steinbeck. Jeg tror, at jeg vil læse en om året, at det skal være en ny regel.

Vi er startet på Peter Pan, min datter synes hendes engelske udtale er dårlig, så vi læser Peter Pan højt for hinanden. Måske vi skulle tage den med i bussen, der er sjældent nogen helt nede bagi alligevel.

Jeg troede faktisk ikke jeg ville nå 12 bøger i år, men jeg når dem. Jeg er næsten (halvt) færdig med en bog alle i verden snakker om lige nu. Jeg KÆMPER mig igennem den, men jeg er altså ikke sikker på at jeg når at læse den færdig i år. Måske jeg skulle tage et foto af alle dem jeg ikke nåede at blive færdig med?

Og lave den foreløbige stak de 12 til 2019.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags