Anden sidste


Det smukke ved Of Mice and Men var, at min datter læste den lige efter mig. Hun blev færdig med den i bussen, på vej hjem fra hesten, og vi sad og snakkede om George og Lennie og deres skæbner. Vi græd sammen over slutningen, lige der, i linje 33. Det er helt klart den bedste bog jeg har læst i år, selvom jeg endnu har en til gode (mindst). Jeg var helt sikker på jeg havde læst Of Mice and Men da jeg var yngre, og selvom min hukommelse er rimelig smadret, så er jeg rimelig sikker på, at jeg aldrig har læst den før. Det bliver ikke den sidste Steinbeck. Jeg tror, at jeg vil læse en om året, at det skal være en ny regel.

Vi er startet på Peter Pan, min datter synes hendes engelske udtale er dårlig, så vi læser Peter Pan højt for hinanden. Måske vi skulle tage den med i bussen, der er sjældent nogen helt nede bagi alligevel.

Jeg troede faktisk ikke jeg ville nå 12 bøger i år, men jeg når dem. Jeg er næsten (halvt) færdig med en bog alle i verden snakker om lige nu. Jeg KÆMPER mig igennem den, men jeg er altså ikke sikker på at jeg når at læse den færdig i år. Måske jeg skulle tage et foto af alle dem jeg ikke nåede at blive færdig med?

Og lave den foreløbige stak de 12 til 2019.


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square