Ny bog på vej ...


Min næste bog udkommer på Copenhagen Storytellers, jeg er ikke sikker på hvornår, men håber det bliver i 2019. Vi er i gang med at redigere. Den foregår primært i Tasiilaq i Grønland og handler om en psykisk syg ung soldat, der bliver sendt dertil for at finde en dansk ministers forsvundne datter. Og så er der ånder med i den. Det er en krimi og det er ikke en krimi. Det er meget mere end en krimi. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med Copenhagen Storytellers og er glad for, at min krøllede og underlige fortælling om sindssygdom og død og Grønland og guder og mig endelig har fundet et hjem. Dette er min sidste (i denne omgang) bog om et faderkompleks, i min "far"-trilogi. Jeg startede med Soldater græder ikke, fortsatte i North Dakota og afslutter så med Jeg fryser om dine hænder. Sjovt nok er det en børnebog, en ungdomsbog og den sidste bliver en voksenbog. Jeg siger ikke, at jeg er færdig med mit faderkompleks, men min næste roman, som jeg pt. skriver på , handler om mørke og skyld, og faren fylder meget lidt. Det er skylden og ondskaben der er den drivende kraft i romanen. Men den er ikke færdig endnu, så måske der kommer noget faderkompleks med alligevel.

Jeg opdaterer løbende, om hvad der sker med Jeg fryser om dine hænder.

#Tasiilaq #Grønland #Bog #misbrugtebørn #CopenhagenStorytellers

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square