Bornholm, Bornholm, Bornholm


Bornholmeren Jacob Hansen er på min top tre over bedste forfattere og Neropolis levede op til alle mine forventninger. Han skriver meget anderledes Jacob Hansen, der er ikke noget egentlig plot, blot en karakterbeskrivelse, på den måde smager den lidt af Cormac McCarthys Blood Meridian. Det er ligeledes en blodig fortælling, Rom under kejser Nero, men mest af alt er det en beskrivelse af mennesker underlagt et konstrueret samfund, et demokrati, men så ikke rigtig alligevel, meget som vores samfund.

Hvis du aldrig har læst den glemte bornholmer, Jacob Hansen, så kom i gang.


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Jesper Nicolaj Christiansen / +45 40512466 / Dyremarken 8, 4720 Præstø