Mesteren


Gyldendal har genudgivet denne fine, korte roman af Pontoppidan, med et yndefuldt omslag af LA Graphic Design, lige til at læse hen over en-tre eftermiddage i hængekøjen. Der er kun 60 sider, men hver side er en ordets fest. Man bliver glad, misundelig, helstøbt som menneske endda, af at have læst "Isbjørnen."

Den handler om at turde være, ikke om at realiserer sig selv eller endelig blive sig selv (og så se ud, opføre sig og i bund og grund være som alle andre), men om bare at turde ... være.

Jeg er faktisk ret vild med at Gyldendal udgiver en bog i dette format og jeg håber det er noget der tager fat. Jeg er klar over, at der nok findes litteratur på nettet i denne længde. Sikkert også som lydbog, men jeg hører nu engang til den generation, der nyder noget der er tangibelt. Shoot me.

Bogen koster det samme som en kop kaffe og en croissant på en sprød Københavnsk cafe. Så glem for en stund dit image og din vom og fyld hellere i hovedet, så det ikke bliver tomt. Isbjørnen kan købes i enhver boghandel med respekt for sig selv. Støt gerne den lokale.


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square