Det er kun sjovt hvis man gør det

July 17, 2019

For et par dage siden mødtes jeg med min gamle, Oscarnominerede ven og fik en fødselsdagsgave. Da jeg ikke har børnene i år, valgte jeg at vente med at pakke den op, til selve dagen.

Og det er jeg glad for. At sidde her i skæret fra den opgående sol og pakke en gave op fra en gammel ven. Det er sjovt, for jeg har lige snakket med min søster om gamle venner. Det der er fedt ved dem der blev, dem der holdt ud er, at de husker en som man var og elsker en som man er. Min mindste dreng brokkede sig over, at han ikke havde venner som jeg havde. Jeg måtte minde ham om, på hans alder havde jeg også venner på en anden måde. Dem jeg har nu har jeg kendt i 25+ år, næsten alle sammen. Vi har en fortid, og fordi vi har været så meget igennem sammen, så kender vi hinanden på godt og ondt. Nogle ser jeg ikke i flere år, men jeg ved de er derude, og det er nok. Og når vi ses er det ikke mærkeligt eller akavet, fordi vi har en tryghed i vores venskab og vi har en historik, En base sammen.

Christian og jeg blev venner på novellefilmen Sinans bryllup, mit første job som runner, hans første job som produktionsassistent. Han blev min læremester, old school. "Runneren møder først, går sidst, får mindst i løn, spiser ikke før alle andre har spist og står aldrig stille." Vi startede på at lave projekter sammen. Og gik hver vores vej. Han blev stor i Hollywood, jeg blev forfatter.

Gaven jeg fik i dag var fra et gammelt projekt. Jeg har ikke grint så meget, længe. Det er en fucking genial gave. Fordi den er sjov i sig selv, men den er sjovere når man er en del af den. Jeg kan ikke huske hvem der kom på idéen, jeg vil gerne give Christian skylden, men sandheden er, at når vi kommer i gang, så bliver den ene værre end den anden.

Denne t-shirt er med i én scene i vores gamle manus. Det er en joke, men den er lige så sjov nu, som da vi skrev den. Og som Doug Stanhope sige: Det er kun sjovt hvis man gør det. (altså ikke knepper Jesus til døde, men rent faktisk laver t-shirten.)

 

 Og så et nærbillede af den geniale tegning:

 Og prikken over i'et findes på bagsiden:

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags