Dit problem er din mor

July 30, 2019

Ifølge Alice Miller, der var kæmpestor indenfor psykoterapien i 70'erne-80'erne kom med denne gyser af en  bog, der kort forklarer dig, at uanset hvilken barndom du har haft, så har den efterladt ar, og de er er skyld i al din smerte. Det er ikke fordi hun ikke strør om sig med guldkorn her og der, men det meste af bogen kan opsummeres til: Det hele er din mors skyld. Og jeg siger ikke, at der ikke findes dårlige mødre derude, men jeg er glad for at psykoterapien er kommet videre og måske også har indrømmet, at det hele er en smule mere kompliceret, end Alice Miller giver udtryk for. Men har du brug for en hurtig syndebuk at give skylden for alt det lort der findes i dit liv, så læs "Det selvudslettende barn" og giv din mor skylden.

For det hele.

Alt.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags