Dit problem er din mor


Ifølge Alice Miller, der var kæmpestor indenfor psykoterapien i 70'erne-80'erne kom med denne gyser af en bog, der kort forklarer dig, at uanset hvilken barndom du har haft, så har den efterladt ar, og de er er skyld i al din smerte. Det er ikke fordi hun ikke strør om sig med guldkorn her og der, men det meste af bogen kan opsummeres til: Det hele er din mors skyld. Og jeg siger ikke, at der ikke findes dårlige mødre derude, men jeg er glad for at psykoterapien er kommet videre og måske også har indrømmet, at det hele er en smule mere kompliceret, end Alice Miller giver udtryk for. Men har du brug for en hurtig syndebuk at give skylden for alt det lort der findes i dit liv, så læs "Det selvudslettende barn" og giv din mor skylden.

For det hele.

Alt.


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square