Sikkert irsk

October 12, 2019

 

Det er et stykke tid siden jeg har opdateret. Jeg har været nede, så har ikke fået lavet så meget end at overleve. Nu er jeg på vej op igen. Det føles godt at have kræfter og lidt overskud. Somme tider kan jeg blive desperat for at holde fast i det, angst for at falde tilbage i mørket, så jeg kæmper mig mod lyset med en sådan fast, at jeg direkte fra depression til mani.

I sommers læste jeg denne her fantastiske roman. Eller, den er fantastisk skrevet, der er et sprogligt overskud som er ud over det sædvanlige. Desværre lader det til at Peter Høgh og Mr. Doyle har mødt hinanden på en all-inclusive ferie og har udvekslet plot-ideer. Plottet giver ingen mening. Jeg forstår godt hvad han ville med det, men det giver desværre ingen mening. Men indtil da, indtil Roddy prøver at lave en M. Night Shyamalan så er det en fuldstændig uovertruffen skrevet bog. Jeg mener godt man kan (og bør) læse den, på trods af det piv-ringe plot. Lidt som Høghs bøger, det er sproget der er kongen og de begge kan få magi ud af stive, kolde sorte bogstaver, så englene synger

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 12, 2019

October 12, 2019

October 12, 2019

August 21, 2019

August 21, 2019

August 19, 2019

August 14, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags