Sikkert irsk


Det er et stykke tid siden jeg har opdateret. Jeg har været nede, så har ikke fået lavet så meget end at overleve. Nu er jeg på vej op igen. Det føles godt at have kræfter og lidt overskud. Somme tider kan jeg blive desperat for at holde fast i det, angst for at falde tilbage i mørket, så jeg kæmper mig mod lyset med en sådan fast, at jeg direkte fra depression til mani.

I sommers læste jeg denne her fantastiske roman. Eller, den er fantastisk skrevet, der er et sprogligt overskud som er ud over det sædvanlige. Desværre lader det til at Peter Høgh og Mr. Doyle har mødt hinanden på en all-inclusive ferie og har udvekslet plot-ideer. Plottet giver ingen mening. Jeg forstår godt hvad han ville med det, men det giver desværre ingen mening. Men indtil da, indtil Roddy prøver at lave en M. Night Shyamalan så er det en fuldstændig uovertruffen skrevet bog. Jeg mener godt man kan (og bør) læse den, på trods af det piv-ringe plot. Lidt som Høghs bøger, det er sproget der er kongen og de begge kan få magi ud af stive, kolde sorte bogstaver, så englene synger


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square