Fremtiden

Jeg flytter fra d. 1/7 på landet. Jeg har solgt mit kolonihavehus i København og flytter til Præstø, eller rettere syv kilometer øst for Præstø, hvor jeg sammen med min kæreste har købt en lille grund på tre hk., har vil jeg gerne skabe en ny tilværelse der passer bedre med de værdier jeg har som menneske.

Jeg kommer stadig til at skrive, samtidig med jeg skal være landmand. Men da jeg har lidt på kistebunden og udgifterne bliver lavere, så er jeg mere i stand til at lave hvad jeg gerne vil og det ser jeg frem til. Det bliver ikke at ligge på sofaen og se fjernsyn. Jeg elsker det hårde fysiske arbejde, planen er da også at bruge heste i stedet for traktorer til arbejdet på grunden. Jeg er ikke, og har aldrig været, religiøs omkring økologi, og de ting vi kommer til at producerer vil heller ikke få Øko mærke, da jeg ikke magter at have staten ind over mit liv.

Jeg har lige afsluttet mit arbejde på spillefilmen Buster Oregon Mortensen, som er et reboot eller remake, af klassikeren Busters Verden. Instruktøren er Martin Miehe-Renard og de går i gang med optagelserne til August. Jeg arbejder pt. på en julekalender til DR, der kommer i 2022 og en gyserfilm med den Oscarnominerede instruktør Christian E. Christiansen.

På bogfronten kommer der to-tre bøger fra min side i år. Romanen Jeg Fryser om Dine Hænder, som kommer fra Copenhagen Storytellers og en hemmelig roman, som endnu ikke er helt færdig, samt en oversættelse der sandsynligvis kommer fra Vesterbro Boghandel. Mange spændende ting.

Til alle dem, som har skrevet vedr. Soldater Græder Ikke, kan jeg fortælle, at jeg er gået i gang med en ny børnebog. Det er ikke en to'er, men en ny fortælling i lidt samme stil. Det kommer i hvert fald til at smage af Soldater Græder Ikke.

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square